Pages

Ads 468x60px

My Blog List

Blogger news

Blogger templates

Tuesday, September 11, 2012

Pelancaran KISWAH PUBLISHING HOUSE

Lembaran Baru Untuk KISWAH.. Insya Allah

Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah thumma Alhamdulillah. Pada 26 Jun 2012 yang lalu, KISWAH telah mendaftar sebuah lagi syarikat iaitu "KISWAH PUBLISHING HOUSE" dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Syarikat baru ini tertumpu kepada aktiviti penerbitan buku-buku agama khususnya buku-buku perubatan Islam berasaskan ruqyah syariyyah, penerbitan audia dan video serta menjadi pembekal dan pengedar bacaan-bacaan awam. Keputusan ini diambil sebagai inisiatif pihak KISWAH untuk menerbitkan sendiri buku-buku yang sudah siap ditulis selama ini setelah kecewa dengan beberapa syarikat penerbitan sebelum ini.

Alhamdulillah pada 3 Julai lalu pihak kami telah mendapat kelulusan dari Perpustakaan Negara Malaysia untuk menerbitkan buku sendiri.

Alhamdulillah dah boleh terbit buku sendiriOleh itu dengan ini saya mengumumkan pelancaran web terbaru KISWAH; iaitu:


khusus untuk mempromosi buku-buku terbaru keluaran KISWAH.

Dua projek terbaru kami adalah:

1) Pelancaran album mawlid; "MAWAR BUATMU YA RASULALLAH SAW" oleh kumpulan mawlid terkemuka Malaysia; DERVISH MAWLID ENSEMBLE. Pada 16 September nanti:
Insya Allah menemui anda pada 16 September 2012 ini.


2)Handbook Ruqyah Syariyyah KISWAH Latest Version; Quranic Heavenly Healing Series- Book 1 yang akan menemui anda pada 23 September 2012.

Akan menemui anda pada 23 September 2012


Semoga usaha ini siang malam diberkati Allah berkat keikhlasan yang mudah-mudahan senantiasa kami miliki. Amin Ya Rabb...

Allahu Haq Hidayah Seluruh Alam!

No comments:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text

Sample Text